Skip to content

Overige

Halal barbecueën en gourmetten

Houdt u van het bereiden van vlees op de barbecue of gourmet? Dan moet u ook ons halal BBQ vlees eens proberen. Güven slagerij heeft voor iedereen die van barbecueën of gourmetten houdt een BBQ pakket samengesteld. Wij hebben alles om een gezellige BBQ-, of gourmetavond compleet te maken. Naast ons dagverse halal vlees, hebben wij ook verse salades, tapenades, kruidenboter en sauzen in ons assortiment. Dus, zoekt u een heerlijk BBQ pakket in Hengelo of iets lekkers voor bij het gourmetten? Wij hebben het! Kom gauw langs bij Güven slagerij voor het lekkerste BBQ vlees van Hengelo en de meest verse producten.

Iedere woensdag verse kruidenboter

Bij Güven slagerij Hengelo wordt iedere woensdag verse kruidenboter gemaakt. Kruidenboter is boter met een mengsel aan tuinkruiden, zoals peterselie, knoflook en bieslook. U kunt onze heerlijke kruidenboter gebruiken om smaak toe te voegen aan gerechten, zoals gegrild vlees, groenten en brood. Voor de lekkerste verse kruidenboter komt u op woensdag naar Güven slagerij Hengelo!

Iedere vrijdag verse filet americain

Filet americain is populair in Nederland. Bij Güven slagerij Hengelo maken wij iedere vrijdag verse filet americain. Omdat filet americain gemaakt wordt van fijn gemalen rauw mager rundvlees, kan het snel bederven. Enige voorzichtigheid is daarom altijd geboden. Onze verse filet americain blijft gegarandeerd goed van vrijdag tot zondag. Ook zin in overheerlijke en verse filet americain voor het weekend? Kom dan vooral op vrijdag langs bij Güven slagerij Hengelo!

Reservation